Home Blog WhatsApp developing in-app dialler WhatsApp developing in-app dialler to let you call people without saving their numbers
WhatsApp developing in-app dialler to let you call people without saving their numbers

WhatsApp developing in-app dialler to let you call people without saving their numbers

Sidste år erfarede vi, at WhatsApp var ved at udvikle en funktion, der ville lade brugere sende beskeder til ikke-gemte kontakter. Selvom denne funktion endnu ikke er rullet ud til alle, er platformen nu begyndt at udvikle en opkaldsfunktion i appen, der giver brugerne mulighed for at ringe til folk på WhatsApp uden at gemme deres numre.

Denne dialer blev set på WhatsApp til Androids betaversion 2.24.9.28. Det ville være lige så praktisk som muligheden for at sende en besked til nogen på WhatsApp uden at skulle gemme deres nummer først, da brugere ikke skulle gå igennem besværet med midlertidigt at tilføje numrene til deres adressebog, hvis de ikke vil kommunikere med dem ofte eller kun tale en eller to gange.

WhatsApps opkaldsfunktion i appen
WhatsApps opkaldsfunktion i appen

Derudover arbejder WhatsApp på en funktion kaldet “Skjult gruppe”, der giver brugerne mulighed for at skjule grupper i fællesskaber. Spot i betaversion 2.24.9.20 af WhatsApp til Android, ville den kun lade inviterede medlemmer finde og deltage i gruppen og tillade fællesskabsadministratorer at finde og fjerne den.

Skjult gruppefunktion til fællesskaber

Add comment

Sign up to receive the latest updates and news

Savar, Dhaka
Follow our social media
© 2024 tBazzar. All rights reserved.