ZTE Axon 60 Ultra is launching

ZTE Axon 60 Ultra is launching

ZTE konfirmoi se do të lançojë flamurin e saj Axon 60 Ultra nesër në një ngjarje të dedikuar të mbajtur në Nanjing, Kinë. Pajisja do të mburret me lidhje të dyfishtë satelitore me opsionin për të kryer dhe marrë telefonata satelitore dhe mesazhe me tekst. Një gjë tjetër e rëndësishme e ndarë nga ZTE është se Axon 60 Ultra do të integrojë gjithashtu rrjetet celulare dhe satelitore njëkohësisht për transmetim të përmirësuar të të dhënave, vonesë më të ulët dhe lidhje më të besueshme edhe në zonat me mbulim të dobët celular.

ZTE Axon 60 Ultra launch poster(machine translated)

Axon 40 ultra ishte imo e tyre më e bukur e telefonit, turp që hoqën udc nga një ons. udc duhet të jetë një pikë unike e shitjes. Më pak fokus te kamera dhe më shumë në një ekran të bukur të pandërprerë për konsumimin e filmave dhe përmbajtjes

https://bdokan.com/ads/jobs/

Add comment

Sign up to receive the latest updates and news

Savar, Dhaka
Follow our social media
© 2024 tBazzar. All rights reserved.